Webbutbildning

  • Du får fördjupad kunskap om när, var och hur din hjärna fungerar som bäst. Och VARFÖR det är så. Du får mer gjort – med mindre ansträngning.
  • Du kommer att förstå HUR du ska tänka och göra för att kunna använda din hjärnas fulla potential. När du arbetar på kontoret, hemma eller någon annanstans.
  • Du får dessutom kunskap om HUR hjärnan påverkas av exempelvis multitasking och störande miljöer. VARFÖR den påverkas – och HUR det påverkar resultatet av det du gör. Du får ännu mer gjort med mindre ansträngning. En dubbelkatapult.
  • Du får veta hur du kan förändra ditt beteende och etablera nya vanor. Du får forskares konkreta råd och tips.
  • Stressen minskar och ditt välmående ökar.

Referenser (Sveriges bästa arbetsplats, internationell arbetsplatsstrateg, mentala coacher, ledningsgrupp och neurodesigner)

”… en fantastisk ögonöppnare och inspirationskälla. Det pedagogiska upplägget, testerna och efterföljande samtalen har gett oss perspektiv på vårt eget beteende och möjliggjort förändringar individuellt och organisatoriskt! Vi vill varmt rekommendera alla att genomgå denna utbildning!”
> Joachim Lindqvist, chef Studieförbundet Vuxenskolan i Halland, som har utsetts till Årets bästa arbetsplats 2022 av Great Place to Work. De är rankade som nummer 1, i kategorin 20–49 medarbetare.

Toppbetyg sex månader efter utbildningen

100% tycker att utbildningen har gett dem fördjupad kunskap om när, var och hur deras hjärna fungerar som bäst. Och Varför. Och lite till …

Så här tycker några av de anställda:

1. När utbildningen avslutades. ”Jag känner att jag fått mycket ny kunskap som jag kommer att ha användning för. Har även förmedlat en del tips till mina ungdomar😉.”
Efter sex månaderVilka delar av utbildningen har du mest användning av idag?
När och varför jag blir störd. Minnesfiska. Hur jag lär mig bäst.”


2. När utbildningen avslutades: ”Tack för en väldigt bra utbildning!! Jag blir lätt hjärntrött och förstår nu sambanden bättre mellan det jag gör och hur jag mår.”
Efter sex månader; – Vilka delar av utbildningen har du mest användning av idag?
”Jag tycker man har mest nytta av delen med det som stör oss var vi än är. Och att man ska dela upp texten så är det lättare att läsa”.


3. När utbildningen avslutades ” … större förståelse för hur min hjärna fungerar och hur jag kan göra för att nyttja den. Det är en bra modell.”
Efter sex månader: – Vilka delar av utbildningen har du mest användning av idag?
”Använder mig av flera delar. Den var enkel att ta till sig som helhet och att göra en förändring inte måste vara svårt.


Samarbetsavtal med internationell arbetsplatsstrateg

Jonas Westerlund, JonWest Consulting AB, har genomfört över 100 kontorsprojekt i alla världsdelar, av dem är 50 aktivitets- och ett tiotal hybridbaserade.

”Heppicopter-utbildningen passar som hand i handske i alla läranderesor mot nästa normala. Det är komplicerad hjärnforskning för icke-hjärnforskare. Har själv gått utbildningen och förändrat mitt arbetssätt.”


Mentala coacher: Beteendeförändring  redan efter fem-sex lektioner med Heppicopter-utbildningen

 ”Vi letade efter en webbutbildning som  kompletterar vårt koncept och fastnade för Heppicopter, eftersom den skapade  en beteendeförändring på kortast tid.

Redan efter fem-sex lektioner. Jag upptäckte snabbt hur ineffektivt jag arbetade – och hur jag skulle göra för  att kunna använda min hjärnas fulla potential.”
> Christer Bäckman är ansvarig för försäljning av Trippples koncept för prestationsutveckling.

”Heppicopter-utbildningen gav mig positiv beteendeförändring, vilket jag upplever att det är sällan en webbutbildning resulterar i. Utbildningen utgår från forskning och är lätt att förstå. Vi  använder utbildningen i vår verksamhet och deltagarna upplever fördelarna med att få den här  kunskapen.”
> Fredrik Uddeholt, pedagogiskt ansvarig. Han har genomfört och jämfört många
webbutbildningar inom hälsoområdet.

De är certifierade ICC Coacher och utbildade hos pionjären inom mental träning Lars-Eric UnestålLedningsgrupp: 


Ledningsgrupp

”Vi trodde nog alla att vi var effektiva med multifunktionella möten och media i gång hela tiden.Vi har fått en djupare kunskap om hur dagens samhälle påverkar oss. Vi trodde nog alla att vi var effektiva med multifunktionella möten och media i gång hela tiden.

Sanningen är att efter Heppicopter-insikten ser vi markanta förbättringar, främst inom ledningsgruppen med större fokus och mindre störningsmoment.”

Byggelit kan varmt rekommendera Tomas Dalström och Heppicopter som en del av en insiktsfull förändringsresa.” 
> Peter Lundblad, koncernchef/VD, Byggelit AB

”Se till att ha det lugnt och tyst runt omkring i en skrivprocess. Följa de konkreta råd utbildningen ger för att skriva texter som inte skapar tidstjuvar för dig själv eller andra.

Jag, som många andra idag, känner att tiden inte räcker till. Såklart skall jag lägga ner lite extra tid för att vara tydlig i stället för att exempelvis snabbt raffsa ner ett mail som det sedan kommer följdfrågor på.”
> Chef, Byggelit AB


Neurodesigner: Ett hälsofrämjande och ett ekonomiskt perspektiv

“Webbutbildningen är både genomtänkt och pedagogisk. Upplägget är smart och behandlar kunskap om hjärnan på ett tilltalande sätt som är lätt att ta till sig.

Ämnet är helt rätt i tiden inom ett viktigt område som många företag kan vinna mycket på att lära sig mer om – både från ett hälsofrämjande och ett ekonomiskt perspektiv. Jag rekommenderar varmt Heppicopter- utbildningen.”
> Isabelle Sjövall, neurodesigner

Läs mer på heppicopter.com.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

 


I Arkiv