4.75 av 5 stjärnor i genomsnitt

Athenas talarbyrå

”Tomas höll en mycket uppskattad föreläsning på konferensen Story 2016”

”Deltagarna satte högsta betyg i utvärderingen och skrev saker som ”Mycket intressant!” och ”Inspirerande!” och vi arrangörer tyckte att det var mycket proffsigt genomfört.”
Marlene Berglund, utvecklingschef och marknadskommunikatör, Företagsuniversitetet 

”En av de mest givande och lärorikaste föreläsningar jag någonsin gått på”

Det är utan tvekan en av de mest givande och lärorikaste föreläsningar jag någonsin gått på, även utanför skolan. Det du föreläste om är till en jättestor hjälp överallt, speciellt inom mitt kommande yrke.

Samtidigt lärde man sig mycket om sig själv och varför man har haft vissa tankar tidigare. Därför får du 10 av 10 möjliga från mig, gällande både ämnet, retorik och intresse!”
Sandra Eriksson, studerande utbildningsproducent blended learning, Medieinstitutet.

”100 procent skulle rekommendera någon annan att gå på nästa seminariedag”

”Vi arrangerar seminarier tillsammans med Tomas Dalström. Vår utvärdering visar att 100 procent skulle rekommendera någon annan att gå på nästa seminariedag om ”hur ni blir bäst i text”. 100 procent tycker även att dagen är prisvärd.”
Pierre Du Rietz, vd/chefsanalytiker, Web Service Award

”Har under ett antal år valt att anlita Tomas Dalström som föreläsare”

Vi, i Marknadsföreningen Umeå, har under ett antal år valt att anlita Tomas Dalström som föreläsare i samband med våra arrangemang. Vid varje tillfälle, som alltid varit välbesökta, har Tomas levererat ett intressant och engagerade innehåll.

I efterföljande utvärderingar har Tomas alltid fått goda omdömen – vilket också gjort att vi med trygghet har kunnat be honom att återkomma.”
Nils Paulson, Ordförande. Marknadsföreningen Umeå

”Hur vi skapar intressant och relevant innehåll för läsaren”

Inspirerande! Tomas har hjälpt oss mot målet att bli ”Sveriges Bästa Spelsajt”. Under 10 dagar förmedlade han sina unika kunskaper om hur text påverkar oss och hur vi skapar intressant och relevant innehåll för läsaren. Inspirerande!
Therése Lindström, säljchef, svenskaspel.se
Utbildningen har genomförts i samarbete med Medieinstitutet.

"Tomas Dalström är lysande och hans teorier och tankar skapar nya tankar... "

”Att höra honom berätta om hur vår hjärna tar emot text och bild är oerhört lärorikt. Man får större förståelse för varför vi människor har svårt att läsa visa artiklar, annonser eller böcker.”
Lars G Karlsson, MD/ Visual Director, Producenterna

”Han gav tips om hur man skulle plugga för att hjärnan skulle ta in det.” Elev, år 7, Dalarö skola

Det var många som uppskattade dina illustrationer, bland annat timglaset om arbetsminnet.
Lärare Dalaröskola

Gymnasielärare: "Klargör i sakliga och lättbegripliga ordalag hur våra hjärnor påverkas negativt av distraktioner"

Dalströms föreläsning klargör i sakliga och lättbegripliga ordalag hur våra hjärnor påverkas negativt av distraktion och hur vi kan agera för att få bättre fokus i studier och arbete. Jag är nu också helt på det klara med varför mobiltelefonen inte är mina elevers bästa studiekompis.

Den här föreläsningen innehåller många guldkorn för såväl elever, pedagoger som människor i allmänhet och rekommenderas till alla som vill öka sin förståelse för hjärnans villkor för inhämtning av kunskap.
Ylva Slagbrand, leg. gymnasielärare, Björknäsgymnasiet i Boden

”Nu vet jag varför - och mer om - hur jag ska hantera det för att bli ännu bättre"

”Att det är jättejobbigt att skriva är förvisso ingen nyhet efter typ 100 års arbete med idéer och texter. Men efter Tomas Dalströms frukostseminarium – och med boken Bäst i text i hand – vet jag varför och mer om hur jag ska hantera det för att bli ännu bättre.”
Björn Hermansson, copywriter, Gracemill Communication

”Fick upp i alla fall mina ögon för hur jag kan förbättra mina texter”

”Mycket bra, inspirerande och tankeväckande kurs. Teorier och konkreta råd baserade på forskning. Fick upp i alla fall mina ögon för hur jag kan förbättra mina texter.”
Eva Faler Hedberg, journalist, PointLex. Arrangör: Sveriges Tidskrifter.

”Några av insikterna kunde vi omsätta i praktiken direkt”

”Efter att ha lyssnat till Tomas Dalströms seminarium och läst hans bok fick redaktionen insikter om vad som skiljer läsande och skrivande på skärm från läsande och skrivande på papper.

Några av insikterna kunde vi omsätta i praktiken direkt, andra har dykt upp senare när vi diskuterat våra texter i tidningen och på nätet.”
Christina Mörk, chefredaktör Tandläkartidningen

.